Význam sociálnej inteligencie v práci manažéra - Smutný, Filip
Sociálna inteligencia ako významný prediktor manažérskej práce. Definovanie sociálnej inteligencie, jej význam a špecifiká na vzorkách manažérov v medzinárodnom kontexte. Sociálna inteligencia ako dôležitý aspekt bez ohľadu na pohlavie, pracovnú pozíciu či krajinu pôvodu. Závery porovnania sociálnej inteligencie v kultúrnom kontexte u slovenských a ukrajinských manažérov pomocou dotazníkového prieskumu.