Životný cyklus produktov - Stričík, Michal, 1969-
Zavádzanie efektívneho odpadového hospodárstva v kontexte životného cyklu produktov. Zohľadňovanie ochrany životného prostredia pri zavádzaní nových technológií a materiálov. Minimalizácia odpadu a zavádzanie recyklácie či iného zhodnotenia odpadov. Metóda LCA (Life Cycle Assessment).