Najvyužívanejšie sociálne siete dnešnej doby - Kopčáková, Janka, 1994-
Definícia sociálnych sietí. Charakteristika sociálnych sietí Facebook, twitter, Instagram, LinkedIn, Google+, YouTube, Pinterest, Tumblr, TVtag a Pheed.