Vplyv industry 4.0 na kreovanie inovatívneho produktového portfólia v zdravotníctve - Lieskovská, Mária Anna
Štvrtá priemyselná revolúcia – Industry 4.0. Hlavné technológie vo vzťahu k Healthcare 4.0. a významné prelomové oblasti v medicíne. Hlavné aplikačné scenáre.