Vývoj podnikateľského prostredia v Slovenskej republike - Bester, Štefan
Podnikanie a podnikateľské prostredie. Vývoj podnikateľského prostredia v Slovenskej republike podľa vybraných indexov z dlhodobého hľadiska, získané skóre a poradie umiestnenia v zostavovaných rebríčkoch podľa indexu. Silné a slabé stránky podnikateľského prostredia na Slovensku a návrh opatraní pre zlepšenie podnikateľského prostredia na Slovensku.