Possible Risks in the Valuation Process - Bašová, Alena, 1961-
Hodnota spoločnosti pomocou princípu kontinuity podnikania prostredníctvom obchodnej metódy a možné riziká v tomto procese. Historický prehľad metód oceňovania a medzinárodné štandardy používané v expertíze. Predpokladom použitia metódy je, že hodnotená spoločnosť očakáva dobré výsledky v budúcnosti, pretože uplatňujeme princíp fungovania podniku. Rôzne techniky oceňovania, ktoré prinášajú rôzne výsledky.