Participatívna realizácia Koncepcie rozvoja práce s mládežou - Jacko, Tomáš, 1987-
Stručný opis projektu, ktorého cieľom bolo spoločne realizovať také aktivity, ktoré zodpovedajú zámerom Koncepcie rozvoja práce s mládežou. Plánom bolo zamerať sa na dosiahnutie cieľov tejto koncepcie v troch z jej piatich základných tém, ktoré sa majú riešiť do roku 2021.