Competencies and Financing of the City of Bratislava and its Boroughs - Jacko, Tomáš, 1987-
Analýza vybraných kompetencií a spôsobu financovania Bratislavy a jej sedemnástich mestských častí. Návrhy pre možné zmeny s cieľom znížiť náklady a zvýšiť efektívnosť využívania verejných financií.