Bilaterálne dohody o obrannej spolupráci – dohoda medzi Slovenskom a USA - Brhlíková, Radoslava
Základné charakteristiky dvojstranných zmlúv o obrannej spolupráci a aplikovanie na analyzované dokumenty. Dohoda o obrannej spolupráci podľa Kinneho. Dohoda o obrannej spolupráci medzi USA a Slovenskou republikou.