Government Activism during a Pandemic - Jakubčinová, Martina
Súčasná pandemická situácia a kroky štátu v boji proti šíreniu COVID-19. Možné riešenia a odporúčania vedúce k zmierneniu nežiaducej situácie. Situácia a riešenia problematiky šírenia COVID-19 vo svete a doma. Súčasný stav vývoja tejto pandémie v jednotlivých štátoch a úloha spoločenstiev v boji proti nej.