Protection of Natural Capital in Slovakia - Nováček, Peter
Súčasný systém ochrany prírodného kapitálu na Slovensku a ochrana prírodných záujmov v súvislosti s činnosťou zahraničných spoločností, ktoré na Slovensku vykonávajú hospodársku činnosť. Objasnenie funkcie štátu ako vlastníka prírodného kapitálu.