<The> Specifics and Patterns of Cybercrime in the Field of Payment Processing - Šturc, Boris, 1961-
Analýza skúsenosti medzinárodného spoločenstva a mnohých štátov v boji proti počítačovej kriminalite v oblasti spracovania platieb. Analyzované boli medzinárodné a regionálne (na príklade Rady Európy) právne úpravy boja proti tomuto druhu trestnej činnosti.