Analýza generačních odlišností na pracovišti v České republice - Kutlák, Jiří
Problematika viacgeneračných pracovísk. Analýza generačných rozdielov na pracovisku v podmienkách Českej republiky. Problematika vekovej diverzity na pracovisku vo vzťahu k pracovnej sile.