Finančná gramotnosť vo vzdelávaní dospelých a seniorov - Matúšová, Silvia
Definícia finančnej gramotnosti a finančne gramotného a negramotného človeka. Problematika finančnej gramotnosti obyvateľov Slovenska. Sylabus programu Občiansky rozpočet. Vzdelávanie seniorov vo finančnej gramotnosti a zisťovanie vedomostí z finančnej gramotnosti v skupine seniorov. Prezentácia výsledkov zisťovania vedomostí a postojov seniorov v oblasti finančnej gramotnosti.