Environmentálna udržateľnosť hospodárskych činností v kontexte ekologických investícií - Hoffmann, Peter
Súčasný stav a mechanizmus na vytvorenie taxonómie environmentálne udržateľných činností. Inštitút mechanizmu na kotrolu investícií so zreteľom na bezpečnosť a verejný poriadok. Ochrana životného prostredia. Preverovanie priamych zahraničných investícií. Regulácia hospodárskej aktivity podniku zlúčiteľnej s cieľom klimatickej neutrality.