Digital Skills in the Era of Industry 4.0 - Vidová, Jarmila, 1967-
Problematika internetu vecí ako súčasti odvetvia priemyslu 4.0. Pôvod a pohľady na skúmaný jav. Investičná náročnosť implementácie zariadení využívajúcich internet vecí. Analýza vývoja počtu pracovných miest vo vybraných priemyselných odvetviach priemyslu 4.0 prostredníctvom dát internetu vecí.