Analysis of E-Consumer Behaviour – Selected Findings From an Analysis of Czech E-Shops and Their Customers During the Global Pandemic - Pollák, František, 1985-
Definícia e-commerce a m-commerce. Čiastkové kvalitatívne výsledky realizovaného komplexného výskumu vybraných charakteristík spotrebiteľského správania a jeho zmien počas prvého lockdownu COVID-19. Využívanie moderných metód zberu údajov na účely analýzy správania spotrebiteľov.