Miestne dane v Maďarsku - Horbulák, Zsolt, 1972-
Analýza miestnych daní a ich význam pri hospodárení samospráv v Maďarsku. Poukázanie na neprimeraný vplyv vlády na hospodárenie miest a obcí, nakoľko pri prerozdeľovaní dotácií značnú úlohu zohráva politická príslušnosť ich vedenia.