Covid-19 Pandemic and Its Impact on Human Resources Management in CEE - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Popis vplyvu pandémie na ľudské zdroje, ekonomiku a podnikanie. Náčrt procesu adaptácie na nové podmienky.