<The> Network of Bilateral Tax Treaties of the Slovak Republic – Does It Mirror Challenges of the Globalization through Digitalization? A Cluster Analysis Approach - Kubicová, Jana, 1961-
Globalizácia a pohyb výrobných faktorov - najmä kapitálu a pracovných síl, ktoré požadujú elimináciu dvojitého medzinárodného súdneho zdanenia a rokovania o dvojstranných daňových zmluvách. Sieť bilaterálnych daňových zmlúv Slovenskej republiky z hľadiska vzdialenosti a stupňa rozvoja zmluvných štátov.