Intercultural Education as a Tool for Migrants' Integration - Čiefová, Michaela, 1991-
Význam medzikultúrnej komunikácie a kompetencie v čase vnímanej migračnej a azylovej krízy. Koncept medzikultúrnej komunikácie a kompetencie. Skúsenosti členských štátov Európskej únie s interkultúrnym vzdelávaním. Zoznámenie sa s princípmi medzikultúrnej komunikácie ako rozhodujúci krok k úspešnej integrácii migrantov.