Factors Determining the Achievement of IS/IT Benefits: An Empirical Study in the Slovak Republic - Bolek, Vladimír, 1988-
Výhody dosiahnuté používaním IS/IT ovplyvňujúce konkurenciu medzi podnikmi v Slovenskej republike. Úrovne významnosti rôznych vonkajších a vnútorných vplyvov na dosahovanie prínosov z používania IS/IT na základe identifikácie.