Still Feeling Employable with Growing Age? Exploring the Moderating Effects of Developmental HR Practices and Country-Level Unemployment Rates in the Age - Employability Relationship - Dello Russo, Silvia
Pomocou rámcov vekových noriem, stereotypov a vekových meta-stereotypov sa skúma či vek negatívne súvisí s vnímanou externou zamestnateľnosťou. Väzba vekovej zamestnateľnosti sa zmierňuje vývojovými postupmi ľudských zdrojov (HRDP) a mierou nezamestnanosti.