The International New Ventures: Applicability of the Theory on the Slovak Innovative Start-Ups - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Výskum venujúci sa otázkam: sú existujúce internacionalizačné teórie relevantné pre spoločnosti zo strednej a východnej Európy, ktoré zahájili proces internacionalizácie odlišne od západných spoločností, s rôznymi skúsenosťami, zdrojmi, v rôznom čase a za iných podmienok? Alebo je tu situácia taká jedinečná, že si môžeme vytvoriť nový teoretický pohľad?