Mission Impossible: How to Create Value in Times of Crises ( Case Study from Slovak Banking Sector) - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Analýza kľúčových zmien v štruktúre a správaní bankového sektora na Slovensku za posledných 20 rokov. Ako ilustráciu autorka uvádza prípadovú štúdiu slovenského bankového sektora v čase hospodárskej krízy, keď bolo potrebné prehodnocovať tvorbu hodnoty.