Vybrané aspekty riadenia podnikových údajov a informácií na Slovensku - Hamranová, Anna, 1957-
Skúmanie prístupu manažmentu podnikov na Slovensku k informačnému manažmentu (IM). Stanovenie troch výskumných hypotéz zameraných na posúdenie úrovne IM v závislosti od stanovených parametrov, a to: rozsahu územného pôsobenia podnikov, od vlastníctva podnikov a od existencie samostatného útvaru IKT.