Chráni možnosť práce z domu pracovné miesta v čase pandémie? - Hojdan, Dávid, 1995-
Podiel zamestnancov, ktorí môžu na Slovensku pracovať z domu, okresy a odvetvia, v ktorých sú tieto hodnoty najvyššie a najnižšie, súvislosti medzi možnosťou práce z domu a nezamestnanosťou.