Prvá vlna Covid-19 vo vzťahu k zamestnanosti a príjmom domácností s členmi nad 50 rokov vo vybraných krajinách Európy - Bilka, Matúš, 1995-
Strata zamestnania a zníženie príjmu v dôsledku prvej vlny pandémie v populácii domácností s členmi vo veku nad 50 rokov vo vybraných krajinách, medzi nimi aj Slovensko, ktoré v prieskume vykazuje jeden z najvyšších podielov domácností vo veku 50 rokov a viac so zníženým príjmom.