Stratégia a Akčný plán rovnosti – príspevok aj pre konkurencieschopnosť slovenskej ekonomiky - Véghová Vančo, Veronika, 1991-
Skúmanie, ako môžu Celoštátna stratégia rovnosti žien a mužov a rovnosti príležitostí v Slovenskej republike na roky 2020-2025 a Akčný plán rovnosti žien a mužov a rovnosti príležitostí na roky 2020-2025 pôsobiť v záujme zvýšenia konkurencieschopnosti Slovenskej republiky.