Číslo, ktoré nás zaujalo 7% - Országhová, Lucia, 1982-
7% predstavuje odhad zníženia fosílnych emisií v roku 2020 v porovnaní s predošlým rokom v dôsledku protipandemických opatrení. Priebeh poklesu emisií v roku 2020. Pandémia ako príležitosť na zmenu, ak by bolo oživenie ekonomík po skončení zdravotnej krízy Covid-19 naviazané na štrukturálne zmeny priaznivé pre životné prostredie, t.j. oživenie, ktoré zabezpečí trvalé zníženie emisii.