Careers in Context: an International Study of Career Goals as Mesostructure between Societies' Career-Related Human Potential and Proactive Career Behaviour - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Kariéra v spoločenskom kontexte a využitie ľudského potenciálu. Autori sa snažia porozumieť, či a prečo sa kariérne ciele a správanie v jednotlivých krajinách líšia. Využitie viacúrovňového mediačného modelovania.