Implementation of European Union Structural and Cohesion Policy After 2020 - Petriková, Mária
Štrukturálna a kohézna politika ako jeden z hlavných nástrojov Európskej únie na vykonávanie jednej z jej hlavných zásad - solidarita medzi ekonomicky rozvinutejšími regiónmi a regiónmi, ktoré zaostávajú z hospodárskeho a sociálneho hľadiska. Investičné priority politiky súdržnosti po programovaní obdobia 2021 - 2027. Politika súdržnosti ako najsilnejší investičný nástroj Európskej únie.