Utilisation of Technologies and Innovations in Logistics of Automotive Enterprises - Gubová, Klaudia, 1986-
Analýza a určenie využitia inovácií v logistike automobilových podnikov prostredníctvom štúdia teoretických poznatkov a implementácie dotazníkového prieskumu.