<The> Main Aspects of Cluster Policy at Regional Level in the Slovak Republic in the Context of SMEs - Havierniková, Katarína
Identifikáca hlavných atribútov klastrovej politiky na regionálnej úrovni, ktoré sú potrebné pre technologické MSP, ktoré uvažujú o zapojení sa do klastrovej spolupráce.