<The> Employee Perspective of Generation Z in the Czech Republic - Mlázovský, Martin
Porovnanie pracovného dopytu so štruktúrou absolventov vysokých škôl ČR. Popis demografických a sociologických kritérií segmentácie jednotlivých generácií. Opis generácie Z a súčasného stavu na trhu práce.