Zmeny v likvidácii s. r. o. - Bystrická, Katarína
Informácia o novelizácii zákona č. 390/2019 Z.z., ktorými sa zavázdajú nové pravidlá pri likvidácii obchodných spoločností. Zavedenie preddavku na likvidáciu. Povinnosti likvidátora. Prínosy novely zákona.