Pracovný stres
Výsledky z prieskumu analýzy pracovného trhu. Viac ako polovica Slovákov považuje svoje pracovné zaťaženie za nadmerné. Ide o najčastejší dôvod, prečo ľudia v práci pociťujú stres. Tento je do značnej miery spojený s pocitom neistoty, ktorý priniesla pandémia COVIDU-19.