Meníme dovolenkové zvyky
Pandémia zásadne zmenila ľudské priority, čo sa ukázalo pri výbere dovolenkových destinácií. Obavy z nákazy, ako aj rôzne obmedzenia v jednotlivých štátoch, sa výrazne premietli do konečných rozhodnutí, či vôbec vycestovať – a keď už, kam čo najbezpečnejšie. Porovnanie výdavkov na dovolenku.