Relationship of Corporate Social Responsibility and Innovation in SMEs: Case Study in Selected CEE Countries - Gáborová, Ivana
Skúmanie vzájomných vzťahov medzi inovatívnosťou MSP a spoločenskou zodpovednosťou podniku. Potvrdenie hypotéz prostredníctvom štatistickej analýzy a modelovania.