Foreign Direct Investments and Their Impact on Development of Economic Indicators: Evidence from Slovak Republic - Fabuš, Michal
Analýza vplyvu prílevu PZI na vybrané ekonomické ukazovatele (nezamestnanosť, priemerná mzda, HDP) na príklade SR. Použitie Pearsonovho korelačného koeficientu a regresnej analýzy.