Electronic Education and Online Teaching at Slovak Universities during the COVID-19 Pandemic - Hladíková, Vladimíra
Problematika vysokoškolského vzdelávania počas prvnej vlny koronavírusu. Základné teoretické východiská skúmanej problematiky z pohľadu autorky. Empirický výskum zameraný na skúsenosti a postoje študentov v kontexte online výučby.