<The> Process of Financial Performance Evaluating of the Company - Jacková, Anna
Finančná výkonnosť podniku ako dôležitý nástroj zlepšenia konkurencieschopnosti podniku. Predstavenie tradičných a súčasných metód hodnotenia finančnej výkonnosti.