E-Commerce Development in Europe: A Panel Data Analysis 2003–2017 - Ortiz, Alma Lucero
Skúmanie hlavných premenných majúcich vplyv na vývoj elektronického obchodu v Európe počas rokov 2003-2017. Použitie ekonometrickej analýzy panelových dát.