<The> Impact of Socio-economic and Demographic Determinants on Self-perceived Health - Jindrová, Pavla
Analýza vzájomného vzťahu medzi sociálnymi a demografickými charakteristikami a zdravím obyvateľstva vnímaným samým sebou v krajinách EÚ. Porovnanie zistených výsledkov so SR. Použitie logistickej regresie.