Methodological Procedures Applied to the Manufacturing Systems Design - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Návrh výrobných procesov a systémov ako zložitý viacúrovňový systém ovplyvnený veľkým počtom faktorov. Model výrobného systému a metodické postupy navrhovania. Interpretácia modelu systému. Využitie nových metodických postupov a algoritmov činnosti.