K problematike online poistenia v komerčných poisťovniach na komerčnom poistnom trhu v Slovenskej republike - Drugdová, Barbora
Problematika online poistenia, jednotlivé modely predaja poistenia cez internet a výhody a obmedzenia tohto predajného kanála. Súčasný stav poistenia prostredníctvom internetu na slovenskom poistnom trhu v komerčných poisťovniach.