Innovative Approaches to Designing Production System Structures - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Využívanie digitálneho podnikania súvisiace so zlepšením ekonomických a výrobných ukazovateľov, a to najmä znížením príslušných nákladov. Akékoľvek malé úspory, ktoré sa dosiahnu počas fázy plánovania, sa znásobia pri sériovej výrobe, čo výrazne zvyšuje návratnosť investícií do systému digitálneho podnikania. Digitálny podnikový model, ktorý umožňuje navrhovať výrobné postupy aj technológie vrátane vloženia iného stupňa automatizácie.