Development of Unemployment in Slovakia in the Context of the COVID-19 Pandemic - Švábová, Lucia
Vývoj miery nezamestnanosti a počtu záujemcov o prácu počas novembra 2019 do októbra 2020 v SR. Detailnejší pohľad na vplyv opatrení na vývoj počtu uchádzačov o zamestanie v jednotlivých sektoroch.