Náklady na jakost pomocí rozšířeného modelu PAF v podniku se systémem managementu jakosti - Raková, Kateřina
Zisťovanie u konkrétnych vybraných spoločností so zavedeným systémom manažmentu akosti účinné vynakladanie výdajov na akosť na základe rozšíreného modelu PAF (Prevention Appraisal and Failure). Rozšírený model PAF a náklady na akosť. Vývoj celkových výdajov sledovaných spoločností na akosť v rokoch 2003-2017.