In Search of the Optimal Saving Strategy for Pan-European Pension Products - Šebo, Ján
Testovanie osemnástich úsporných stratégií, ktoré by sa podľa existujúcej regulácie celoeurópskych dôchodkových produktov považovali za jednoduché a nákladovo efektívne. Analýza očakávanej výkonnosti sporenia v kombinácii s rizikom poklesu.